Seneste forløb

Klimatilpasning og klimaprojekter

bovak-2

Leder du efter et forløb som beskæftiger sig med klimatilpasning og klimaprojekter, så er dette forløb med Bovak ideelt!

Vil du arbejde med klimatilpasning og klimaprojekter i samarbejde med en konkret virksomhed, så er dette forløb noget for eleverne og dig som lærer.

Mere info

Signe Gaden

signe.jpg

Ring på 7259 6585 eller skriv til mig på signe.gaden@egekom.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Egedal Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb