Seneste forløb

Skole DM i skydning - et pletskud af en oplevelse! (kun for femte klasser på Ganløse Skole)

ganlose-skyttetraning

Skole DM i skydning er en turnering for hele klassen. Det er en sjov, anderledes og udfordrende idræt, hvor du lærer at arbejde med koncentration, udholdenhed og balance.

Træningen og den indledende runde afvikles i oktober og november i Ganløse skytteforening.

De bedste hold fra Nordsjælland går videre til en landsdelsfinale, hvor de bedste igen går videre til en landsfinale i Vingsted i slutningen af november.

Mere info

Signe Gaden

signe.jpg

Ring på 7259 6585 eller skriv til mig på signe.gaden@egekom.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Egedal Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb