Seneste forløb

"i 2050" - et video, lyd og danseværk fra de unge til Egedals politikere

Fire professionelle scenekunstnere fra det prisvindende dansekompagni recoil performance group, står bag dette forløb, som giver eleverne en unik mulighed for at arbejde med bevægelse, videokunst og ord. Forløbet arbejder med drømme og frygt for fremtiden hos eleverne, og hvordan dette kan blive til deres eget videoværk som til sidst vises på Egedal Rådhus den 13. - 14. november 2020.

Mere info

Signe Gaden

signe.jpg

Ring på 7259 6585 eller skriv til mig på signe.gaden@egekom.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Egedal Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb