Parero – Gallerivandring for unge

Kontakt

Forløbet Parero – Gallerivandring for unge kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Besøg Anmelderen, Galleristen og Kunstneren. Vandringen behandler kunstens rolle i kulturfællesskabet, præsenterer forskellige udtryk i samtidskunsten og videregiver personlige erfaringer fra de der involverer sig i arbejdet med kunst. Første stop er Politiken, dernæst Galleri Tom Christoffersen og vi slutter med et besøg på Det Kgl. Danske Akademi. Her besøger vi en studerende ved akademiet, der præsenterer sine værker og fortæller både om skolen og egen proces.

Kunstvandringen var et super godt match til mine elever i 10. klasse. En “zappergeneration” har brug for den variation som lå i vandringens alsidighed i forhold til at blive inspireret og motiveret for videre udforskning af kunst. Som lærer gav turen også et pift. Både i forhold til at udvide elevernes horisont, men også i forhold til personlig faglig inspiration og udvikling. Vi har efterfølgende kastet os over billedanalyse af både Frederik Næblerød og andre af tidens moderne kunstnere med stor entusiasme” Bo Bruhn Nielsen, Helsingør Lilleskole

Turen starter på Rådhuspladsen og slutter på Kongens Nytorv tæt på Metroen. 

Varighed 3-4 timer

Tidspunkt
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Målgruppe
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Dansk
Håndværk og Design
Historie
Samfundsfag
Pris
Pris: 800,-
Materialer til forløbet
Betaling
Hvor?

START: Rådhuspladsen, København

Rådhuspladsen
1785 København V

Telefonnummer

26275331

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

charlotte@papero.dk

Kontaktperson

Charlotte Selvig Svensen
Guide

Se alle forløb fra

Papero

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.