ArtPoster

Kontakt

Forløbet ArtPoster kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

I hovedsædet er de unges oplevelse af kunstnerisk kommunikation, og egen skaberglæde. Derfor er der fokus på lettilgængelige aktiviteter og frigørende øvelser, som sikrer at alle kan være med.  Alt efter forløbets varighed, og placering i årsplanen, vil der kunne arbejdes med fiktive events, eller temaer med relevans for klassen; fx teaterforestillinger, temauger eller lign. Der kan også arbejdes med idéudvikling og egne budskaber. Eleven vil få kendskab til kunstnerisk metode såvel som et indblik i faser af plakatens rolle i formidling af både budskaber og kunst. 

Vi arbejder i papir og med udgangspunkt i kul og akryl. Klassen arbejder i små grupper, der roterer mellem forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Disse aktiviteter tilpasses og udvikles til lige netop jeres behov. Forløbet foregår på skolen, medmindre andet aftales. Papero sørger for materialer og eventuel efterbehandling.

 

Varighed min. 4 timer (lektioner)

Tidspunkt
April
Maj
Juni
August
September
Målgruppe
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Billedkunst
Dansk
Håndværk og Design
Historie
Samfundsfag
Pris
Pris: fra 1500,-
Max. antal børn
20-25
Varighed
min.3-4 lektioner
Betaling
Hvor?

På jeres skole

Telefonnummer

26275331

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

charlotte@papero.dk

Kontaktperson
Charlotte Selvig Svensen

Charlotte Selvig Svensen
Billedkunstner, illustrator og formidler. Tidligere lilleskolelærer, men underviser nu fra eget værksted og under FOF. Passioneret underviser for alle aldersgrupper og gerne i integrerede forløb. 

Se alle forløb fra

Papero

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.