HOVEDET, KROPPEN, KLUBBEN – 3 fagdage vedr. Trivsel, Bevægelse og Foreningsliv

Kontakt

Forløbet HOVEDET, KROPPEN, KLUBBEN – 3 fagdage vedr. Trivsel, Bevægelse og Foreningsliv kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

De tre fagdage er både for indskoling – og udskoling. Forløbet indeholder tre dage, hvoraf den ene afholdes fælles for ind – og udskoling i en lokal fodboldklub.

HOVEDET – Trivselsdagen:
Hovedbudskabet er mental sundhed, det at trives, med fokus på kommunikation og relationer. Emner som rosemakker, dilemmaer, tillid, inklusion og positivitet, vil være en del af indholdet til denne dag. Dagen gennemføres på skolen af læreren.

KROPPEN – Sundhedsdagen:
Hovedbudskaberne er kost og motion. Emner som sukkerindhold, kostpyramide, forbrænding, daglig aktivitet og høj intensitet, vil alle blive berørt på denne dag. Dagen gennemføres på skolen af læreren.

KLUBBEN – ‘Åben Skole’ dagen:
Skolen besøger en lokal fodboldklub. Her skaber to DBU-instruktører og understøttende materiale en anderledes, sjov og lærerig dag med fokus på foreningsliv, bevægelse og sammenhold. 
Dagen vil være præget af læring om foreningslivet, enten som spiller (indskoling) eller som frivillig (udskoling), samt et par timer i legeuniverset hvor sundhed, trivsel, bevægelse og fodbold bliver udforsket på sjove og fysiske måder.

Tidspunkt
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
Målgruppe
0. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Idræt
Pris
4500 kr. i alt for alle tre dage (inkl. både ind - og udskoling)
Betaling
Hvor?

To dage foregår på skolen. Den tredje dag foregår i jeres lokale fodboldklub

Telefonnummer

46340747

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

fagdage@dbu.dk

Kontaktperson

Simone Deisting Skejø
Projektkoordinator på Hovedet, Kroppen, Klubben

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.