Byvandring med Gadens Stemmer – en “dokumentar” om livets og byens bagside

Kontakt

Forløbet Byvandring med Gadens Stemmer – en “dokumentar” om livets og byens bagside kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

En byvandring med Gadens Stemmer varer 90 minutter. Klassen møder guiden på den konkrete turs startsted – der er fx i Købehavn byvandringer på både Vesterbro, Nørrebro, Sydhavn, Indre By og Christianshavn. Jeres guide har – eller har haft – hjemsløshed, stofbrug, sexhandel, anbringelser eller psykisk sårbarhed som en del af livet og fortæller på byvandringens typisk 5-6 stops sin personlig historie og om byens bagside. Eleverne kan naturligvis stille spørgsmål undervejs og ved turens afslutning.

Eleverne får på turen konkrete billeder på et liv som udsat og årsagen til det, samt indsigt i de tilbud der er til udsatte. De får også konkret viden på godt og ondt indsigt i velfærdssamfundets og frivilligorganisationers tilbud til udsatte. Det kan fx være beretningen om, hvordan det er at komme ud af et stofmisbrug – og falde i igen – hvor en guide har boet på gaden, benyttet væresteder og herberger eller hvordan det er at blive anbragt på instituion som barn.

En tur med Gadens Stemmer giver plads til refleksion om årsager til udsathed og mindsker fordomme om udsatte når de på den udsattes egen hjemmebane og i øjenhøjde taler med en af personerne bag statistikkerne om hjemløshed, stofbrug etc.

Vi har sammen med Dansklærerforeningen udviklet et undervisningsmateriale til fri afbenyttelse. Hent det her

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
Fag
Dansk
Elevernes alsidige udvikling
Historie
Samfundsfag
Pris
Fra 1.499 kr. (10 deltagere) til 2.499 kr. (25 deltagere)
Max. antal børn
25
Varighed
1,5 time (90 minutter)
Betaling
Hvor?

København, Odense, Esbjerg, Vejle, Faxe

Telefonnummer

22704860

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

booking@gadensstemmer.dk

Kontaktperson

For booking af en byvandring kontakt Jens Langergaard eller John Hansen via booking-knappen

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.