Himstergimster og fiddelidutter

Kontakt forløb her

Et forløb hos ARC vil være med til at styrke elevernes naturfaglige dannelse og understøtte flere af folkeskolens læringsmål.

Der er under besøget fokus på følgende fagbegreber: Affald og sortering
Dette skal understøtte elevernes forståelse for sortering, genbrug, genanvendelse

Vi har inddelt vores forløb, så den samme klasse kan besøge Sydhavn Genbrugscenter tre gange i løbet af 0.-6. klasse og gradvist lære mere om affald, sortering og ressourcer. Forløbene kan dog også sagtens stå alene, f.eks. som en del af en emneuge om affald.

Tidspunkt
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
August
September
Oktober
November
December
Målgruppe
0. klasse
1. klasse
2. klasse
Fag
Arbejdskendskab
Natur og teknologi
Max. antal børn
30 deltagere
Varighed
2 timer
Materialer til forløbet
Gratis
Hvor?

Sydhavn Genbrugscenter

Bådhavnsgade 50
2450 København SV

Telefonnummer

32689300

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

visit@a-r-c.dk

Kontaktperson
Sille Gram
Se alle forløb fra

ARC

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.