Bæredygtig energiforsyning

Kontakt forløb her

Eleverne får mulighed for at lære om affaldshåndtering, strøm- og fjernvarmeproduktion. Undervisningen har til formål at give eleverne indblik i de forskellige aspekter af energiproduktion og bæredygtighed. Derfor tager vi også fat i nogle af de mere komplekse spørgsmål, der blandt andet handler om, hvordan de selv kan handle mere bæredygtigt i deres hverdag.

Forløbet indeholder en rundvisning på anlægget, hvor eleverne får mulighed for at opleve den imponerende teknik med egne øjne. Derudover er der sat god tid af til, at eleverne selv kan gå på opdagelse i vores læringskuber.

NB: Elever og lærer skal være iført lange bukser og lukkede, flade sko for at få adgang til energianlægget.

Tidspunkt
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
Målgruppe
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
Fag
Arbejdskendskab
Fysik og kemi
Natur og teknologi
Max. antal børn
28
Varighed
3,5 timer
Gratis
Hvor?

Amager Bakke

Vindmøllevej 6
2300 København S

Telefonnummer

32689300

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

visit@a-r-c.dk

Kontaktperson
Sille Gram
Se alle forløb fra

ARC

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.