Alverdens plast

Kontakt forløb her

Se hvordan et sorteringsanlæg sorterer plast. Besøget omhandler plastens mange egenskaber og hvilke udfordringer der er med plast i dag. Eleverne får desuden et indblik i plastens historie og udvikling, samt får muligheden for at reflekterer over, hvordan plastproduktionen ser ud i fremtiden.

Tidspunkt
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
August
September
Oktober
November
December
Målgruppe
4. klasse
5. klasse
6. klasse
Fag
Historie
Innovation og entreprenørskab
Natur og teknologi
Max. antal børn
28
Varighed
2 timer og 45 minutter
Materialer til forløbet
Gratis
Hvor?

Amager Bakke

Vindmøllevej 6
2300 København S

Telefonnummer

32689300

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

visit@a-r-c.dk

Kontaktperson
Sille Gram
Se alle forløb fra

ARC

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.