Drømmen om at flyve

Kontakt

Forløbet Drømmen om at flyve kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Dette forløb handler om flyvningens historie, fra de gamle myter og de første halsbrækkende flyveforsøg til udviklingen af den moderne flyvemaskine. Vi kigger på museets mange flyvemaskiner og taler om hvordan flyvningen har udviklet sig gennem tiden. Eleverne får selv lov til at gå på opdagelser inde i nogle af vores flyvemaskiner, og vi undersøger hvordan en luftballon virker. Vi hører om vores store danske opfinder, Jacob Ellehammer, og om hans forsøg på at blive den første i Europa der fløj.

I dette forløb bliver historien levende for eleverne gennem vores flotte samling af flyvemaskiner og skaber en tydelig fortælling om udviklingen af flyvemaskinerne fra drømmen om at flyve til moderne fly. Forløbet tager udgangspunkt i elevernes nysgerrighed og egen viden om emnet, og eleverne inddrages gennem dialogbaseret undervisning i diskussion og refleksion over, hvordan vores verden har ændret sig gennem flyvningens historie.

Tidspunkt
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
Målgruppe
0. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
Fag
Dansk
Historie
Natur og teknologi
Pris
Indgang gratis, 500kr for forløb
Max. antal børn
28
Varighed
1 time
Betaling
Hvor?

Danmarks Tekniske Museum

Fabriksvej 25
3000 Helsingør

Telefonnummer

49 25 27 37

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

undervisning@tekniskmuseum.dk

Kontaktperson
Birgitta Præstholm

Leder af Læring

Se alle forløb fra

Teknisk Museum

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.