Yoga- og mindfulness for børn og teens

Kontakt

Forløbet Yoga- og mindfulness for børn og teens kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Yoga- og mindfulness forløb for alle klassetrin med fokus på at mærke efter på indersiden, finde ro og skabe noget sammen, hvor alle er gode, præcis som de er. Vi udforsker de klassiske yogastillinger gennem leg eller tema, og børnene/de unge lærer at udfordre deres krop både fysisk og mentalt.

Yoga- og mindfulness forløb for alle klassetrin med fokus på at mærke efetr på indersiden, finde ro og skabe noget sammen, hvor alle er gode, præcis som de er. Vi udforsker de klassiske yogastillinger gennem leg, historie og temaer, og børnene lærer at udfordre deres krop både fysisk og mentalt. Vi sluttter af med rolig og stille yogasøvn.

For de yngste klasser er yogaforløbet bygget op omkring leg – vi brøler som løver, flyver som akrobater og tager på eventyr for at vække kreativiteten og skabe indlevelse. 

For mellemtrinnet tager yogaforløbet afsæt i et tema som fx sammenhold, venskab, selvtillid osv. Udover de klassiske yogastillinger laver vi partnerøvelser og fælles aktiviteter for at styrke samværet med hinanden.

I udskolingen har vi fokus på at opbygge en god og sund kontakt til krop og sind og give de unge redskaber til at udvikle sunde og værdifulde vaner, som vil følge dem resten af livet. Vi har emner som selvkærlighed og selvaccept og arbejder med at opbygge en værdifuld styrke indeni – et ’helle’, hvor de unge kan søge hen, når livet bliver svært.

En undervisning varer 45 min og der kan max være 14 børn/unge per lektion. Jeg anbefaler et forløb, hvor jeg kommer to gange, og hvor klassen bliver delt op i to, så hver halvdel af klassen undervises to gange. Det anbefales desuden, at et kendt voksen deltager i undervisningen.

Tidspunkt
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
Målgruppe
Børnehaver & Dagtilbud
Lærere & Pædagoger
Ungdomsuddannelser
0. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
Fag
Elevernes alsidige udvikling
Idræt
Pris
Forløb á to undervisningsgange: 1500 kr. Forløb á fire undervisningsgange: 3150 kr.
Max. antal børn
Hele klassen (delt i to)
Varighed
2-4 undervisningsgange á 45 min.
Betaling
Hvor?

På jeres skole

Telefonnummer

61260138

E-mailadresse

heidi.bisgaard@nuutid.dk

Kontaktperson
Heidi Bisgaard

Jeg har undervist i børne- og familieyoga i to år på faste ugentlige hold og på københavnske folkeskoler og institutioner. Det lægger mig meget på sinde at udbrede børneyoga særlig i denne tid, hvor der snakkes om trivselskrise – børneyoga kan nemlig være med til at udvikle børn både mentalt og fysisk – og samtidig er det en rigtig fin måde at styrke et fællesskab på.

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.