Badmintontræning i verdensklasse

Kontakt

Forløbet Badmintontræning i verdensklasse kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Jeg kan tilbyde en helt unik oplevelse med badmintontræning i verdensklasse, for Jeres skole/klasse.

En træning med mig vil kunne lære/vise børnene/trænerne disse ting:
Hvad kræves der, hvis man virkelig skal være god/ekspert til noget?
Hvordan lever en prof. badmintonspiller?
Styrkelse af motorikken, fysikken og balancen
Lære om målsætning, og at nå sine mål
Teknik og benarbejde i verdensklasse
Er badminton måske noget for mig?
Sjov og anderledes oplevelse, bliv verdensmester for en dag..:-)
Foredrag om, at være og leve som prof. sportsudøver, som kan ligge i hallen i forbindelse med træningen, eller som en selvstændig time i klasselokalet.

Spørgsmålene kan være mange og kan handle om alt fra kost til, søvn, venner, familie, træning, rejser, afsavn osv, og det er spændende at snakke om, og kan måske motivere eleverne på dagligdagsniveau eller på længere sigt. Jeg håber også, jeg kan motivere børnene til at forfølge sine drømme og lære dem om ekstra kræfter, som det kræver at blive rigtig god til noget.

Træningen kan tilrettelægges som I vil have det, og kan tilpasses alle aldersgrupper. Træningen kan også indeholde sjove spil og lege, hvis det har interesse og er relevant for jeres børnegruppe.

Hvordan kan man bevæge sig så hurtigt på banen? Hvordan kan man slå så hårdt? Hvordan kan man lave spin i bolden?
Jeg vil i løbet af træningen vise et hav af øvelser som netop træner disse ting, og eleverne bliver “kørt igennem” dem og kan dermed afprøve på egen krop, hvad der egentlig kræves af en topspiller.

Varighed og setup
Et optimalt forløb vil strække sig over ca. 2-4 undervisningslektioner, men kan tilpasses alt efter skolens ønske. Optimalt antal er 4-6 personer pr. badmintonbane.

Udstyr
I skal selv sørge for ketchere til træningen. Billige boldrør kan købes igennem mig, som jeg kan medbringe til træningen.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
Lærere & Pædagoger
0. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Idræt
Pris
800 kr. pr. time inkl. kørsel
Betaling
Hvor?

På Jeres skole

Telefonnummer

20285105

Webside

Læs mere på min hjemmeside

E-mailadresse

thomas@layway.dk

Kontaktperson

Jeg er tidligere professionel badmintonspiller, og har vundet et hav af store titler heriblandt DM, EM og VM guld, og har deltaget ved OL i 2008 og i 2012, hvor jeg stoppede min aktive karriere. Nu brænder jeg for at give inspiration til andre, og for at dele ud af min store erfaring indenfor målrettet træning og udvikling. Jeg er tidligere U15 landstræner, og har nu forskellige træninger i klubber/skoler og privatundervisning, se evt mere på www.layway.dk

Jeg har stor fokus på at det skal være sjovt samtidig med, at man udvikler sig. Benarbejde, små detaljer i teknikken, motorikken og ikke mindst det at sætte mål og at nå dem, er noget jeg altid har haft stor fokus på.

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.