Termodynamik

Kontakt virksomheden

Inden du ringer til virksomheden, anbefaler vi, at du læser lærervejledningen. Her har vi samlet en kort tjekliste over, hvad der er godt at aftale med virksomheden, inden I besøger dem.
Kommer du ikke igennem over telefonen, kan du skrive til virksomheden her:

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Undervisningsforløbet består af undervisning på gymnasiet, et besøg hos Frederiksberg Forsyning på Frederiksberg sammen med teknologiselskabet ABB og undervisning på gymnasiet igen. Det giver eleverne et hands-on indtryk af, hvordan det, de lærer i klassen, hver dag bruges i verden omkring os. Forløbet er udviklet, så det opfylder faglige mål i fysik. Samtidig opnår eleverne karrierelæring.

Et virksomhedsbesøg varer omkring 2 timer. Du kan finde forslag til forløbet og besøgets indhold i lærervejledningen.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
A-niveau
Fag
Fysik
Materialer til forløbet
Gratis
Hvor?

Frederiksberg Forsyning

Stæhr Johansens Vej 38
2000 Frederiksberg

Telefonnummer

29200237

E-mailadresse

cwa@da.dk

Kontaktperson

Kontakt Åben Virksomhed, hvis du ønsker at booke et besøg

Charlotte Waltz
Gymnasiekonsulent
29 20 02 37
cwa@da.dk

Spørgsmål til det faglige indhold

Kontakt os her

En del af undervisningsforløbet

Termodynamik

(Forløb fra "Åben Virksomhed")
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.