Leg med fødekæder – Skoletjenesten Pederstrup

Kontakt forløb her

En dag med masser af fysisk aktivitet og læring gennem leg. Ved hjælp af forskellige udendørs lege og spil illustreres hvordan fødekæder, populationer og økosystemer hænger sammen, og begreberne diskuteres undervejs.

Forberedelse før turen

 Forbered eleverne på turens indhold. Det er en fordel hvis eleverne på forhånd kender til nøglebegreberne.

 Sæt jer meget gerne ind i reglerne for Naturstratego, som lærerne skal hjælpe med at lede. Regler kan findes på www.skoletj-pederstrup.dk under ”Ressourcer/Materialer til download”.

 Sørg for at alle elever har tøj og sko på, der passer til vejret og til bevægelse. Vi er udendørs under hele forløbet.

 Husk mad og drikke til alle.

Tidspunkt
Juni
August
Oktober
Målgruppe
3. klasse
4. klasse
5. klasse
Fag
Idræt
Natur og teknologi
Pris
Gratis for folkeskoler i Ballerup Kommune
Max. antal børn
30
Varighed
2,5 time
Gratis
Hvor?

Pederstrup Landsby

Pederstrupvej 49
2750 Ballerup

Telefonnummer

41242490

Webside

Skoletjenesten Pederstrup

E-mailadresse

clb@balk.dk

Kontaktperson

Camilla LIndberg

Naturvejleder og biolog

Se alle forløb fra

Skoletjenesten Pederstrup

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.