Leg med fødekæder – Skoletjenesten Pederstrup

Kontakt forløb her

En dag med masser af fysisk aktivitet og læring gennem leg. Ved hjælp af forskellige udendørs lege og spil illustreres hvordan fødekæder, populationer og økosystemer hænger sammen, og begreberne diskuteres undervejs.

Forberedelse før turen

 Forbered eleverne på turens indhold. Det er en fordel hvis eleverne på forhånd kender til nøglebegreberne.

 Sæt jer meget gerne ind i reglerne for Naturstratego, som lærerne skal hjælpe med at lede. Regler kan findes på www.skoletj-pederstrup.dk under ”Ressourcer/Materialer til download”.

 Sørg for at alle elever har tøj og sko på, der passer til vejret og til bevægelse. Vi er udendørs under hele forløbet.

 Husk mad og drikke til alle.

Idræt
Natur og teknologi
Gratis for folkeskoler i Ballerup Kommune
Max. antal børn
Varighed
2,5 time
Hvor?

Pederstrup Landsby

Pederstrupvej 49
2750 Ballerup

Webside

Skoletjenesten Pederstrup

clb@balk.dk

Camilla LIndberg

Naturvejleder og biolog

Se alle forløb fra

Skoletjenesten Pederstrup

Ring på 44 77 28 62 eller skriv til mig på cjh@balk.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Ballerup Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.