Kilder og rollespil – Sagen om Klør Es

Kontakt

Forløbet Kilder og rollespil – Sagen om Klør Es kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Vi starter med at se arkivet, hvor arkivaren viser forskellige former for historiske kilder og hvordan de opbevares og registreres.
Herefter får eleverne til opgave i grupper at undersøge kilderne omkring Måløv Seniorklub (1970erne).
Forløbet sluttes af med et rollespil, hvor eleverne agerer byrådspolitikere, embedsfolk, borgere og de unge til et kommunalbestyrelsesmøde i 1979.
Til mødet skal eleverne argumentere på baggrund af kilderne og afgøre forening-
ens skæbne.
Vi slutter af med at høre, hvad der egentlig skete dengang.

Samfundsfag
Materialer til forløbet
Hvor?

Ballerup Stadsarkiv

Ballerup Stadsarkiv Hold-an Vej 7
2750 Ballerup

20240900

Webside

Forløbets hjemmeside

sgk@balk.dk

Sara Kvist
Historiker
Skoletjenesten Pederstrup

Se alle forløb fra

Skoletjenesten Pederstrup

Ring på 44 77 28 62 eller skriv til mig på cjh@balk.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Ballerup Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.