Intro til pixel-animation

Kontakt

Forløbet Intro til pixel-animation kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Eleverne vil blive introduceret for forskellige eksempler på pixel-animation og få en grundlæggende gennemgang af teorien bag disse.

Derefter vil eleverne blive introduceret til et gratis online-værktøj (www.piskelapp.com) for derefter at lave deres egne simple animationer.

Til slut demonstreres hvordan deres animationer vil kunne bringes ind i deres egne spil – både via online-programmet Scratch, og via det professionelle spilværktøj Unity3D.

Forberedelse:

Eleverne skal gerne have en gmail-konto for at kunne gemme deres projekter på piskelapp.com og arbejde videre derhjemme. Ellers stiller vi et fælles login til rådighed, men det anbefales kraftigt at de bruger deres eget.

Eleverne er meget velkomne til at medbringe deres egne computere, men biblioteket har også et sæt computere og mus til rådighed.

Dette tilbud tilbydes også online – kontakt Mikael og hør nærmere om hvordan.

Hele Året
Ungdomsuddannelser
Billedkunst
It og medier
Varighed
3 timer (med pause)
Hvor?

Ballerup Bibliotek - Makerspace

Banegårdspladsen 1
2750 Ballerup

mif3@balk.dk

Mikael Brink Frederiksen
Digital Formidler

Se alle forløb fra

Ballerup Bibliotek

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.