UDESKOLE – MÅL, LÆNGDE, OVERSLAG OG AFSTANDSBEDØMMELSE

Kontakt forløb her

Forløbet UDESKOLE – MÅL, LÆNGDE, OVERSLAG OG AFSTANDSBEDØMMELSE kan kontaktes via

Kontaktperson
Ulrik Engkær Hansen

Lærer/ Naturfagsvejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse uleh@fredensborg.dk

Måleøvelser, overslag og afstandsbedømmelse uden for handler om, at eleverne skal få fornemmelse af længde, og hvor langt noget er. Det handler om at kende måleenhederne, og kunne bedømme om et givent bud på et svar er rimeligt. Eleverne skal bl.a. bruge dem selv som målepind, og selv lave en pind, der tydeliggør måleenheder fra 10 cm til 1 meter. De skal endvidere afstandsbedømme til figurer, som bruges til jægere.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
2. klasse
3. klasse
4. klasse
Fag
Matematik
Max. antal børn
Ca. 25
Varighed
Ca. 4 timer
Gratis
Hvor?

Forløbet foregår på egen hånd

.
0

Kontaktperson
Ulrik Engkær Hansen

Lærer/ Naturfagsvejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse uleh@fredensborg.dk

Se alle forløb fra

Udeskoleforløb

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.