UDESKOLE – LIV OG HVERDAG I JERNALDEREN

Kontakt forløb her

Forløbet UDESKOLE – LIV OG HVERDAG I JERNALDEREN kan kontaktes via

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Lærer/ udeskole-vejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk

 

 

Eleverne skal, gennem dette æstetisk udarbejdede læringsforløb, få mulighed for at leve sig ind i, hvordan livet kunne være i jernalderen. Gennem en rammefortælling og megen elevaktivitet arbejdes der i værksteder med læring i udendørs læringsrum.

Fagene, der inddrages i dette forløb, skal vise deres nytteværdi og give mening i forhold til: ”at hjælpe mennesker og samfund til at udvikle sig”.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
3. klasse
Fag
Dansk
Håndværk og Design
Matematik
Max. antal børn
CA. 25
Varighed
Undervisningstiden kan variere fra seks lektioner til flere dage afhængigt af, hvordan man vælger at tilrettelægge forløbet.
Gratis
Hvor?

Forløbet foregår på egen hånd

.
0

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Lærer/ udeskole-vejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk

 

 

Se alle forløb fra

Udeskoleforløb

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.