UDESKOLE – LANDART

Kontakt forløb her

Forløbet UDESKOLE – LANDART kan kontaktes via

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Lærer/Udeskole-vejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk

Arbejdet med ”Land art” i billedkunst skal fremme elevernes forståelse af, at kulturen går ind og påvirker naturen – og omvendt.

I forløbet kommer eleverne tættere på en forståelse af, at mennesker påvirker naturen på godt og ondt. Samtidig kommer eleverne også tættere på en forståelse af, at naturen også kan være voldsom. Naturkatastrofer og klimaforandringer er noget man må forholde sig til, da det kommer nærmere og nærmere. Eksempelvis oversvømmelser eller tørke i europæiske lande.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
4. klasse
Fag
Billedkunst
Max. antal børn
Ca. 25
Varighed
Forløbet er lavet til en emnedag, hvilket betyder ca. 4-6 lektioner
Materialer til forløbet
Gratis
Hvor?

Forløbet foregår på egen hånd

.
0

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Lærer/Udeskole-vejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk

Se alle forløb fra

Udeskoleforløb

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.