UDESKOLE – JAGT OP GENNEM HISTORIEN

Kontakt forløb her

Forløbet UDESKOLE – JAGT OP GENNEM HISTORIEN kan kontaktes via

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Lærer/ udeskole-vejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk

Formålet er at præsentere en historisk tidsperiode ved at arbejde tværfagligt med emnet ”jagt”. Gennem forløbet vil eleverne tilegne sig viden fra forskellige fag, som gerne skulle give dem en bred forståelse af menneskets brug af og formål med ”jagten” gennem tiden.

Forløbet skal bidrage med vinkler på overlevelse, etik, bæredygtighed over ressourceforbrug i historiske og nutidige sammenhæng, samt forståelse af religion i et historiskperspektiv og i nutiden.

Eleverne skal opleve ”at gå på jagt” og dermed på egen krop mærke, hvad det gør ved os mennesker, og de skal opleve eksempler på overlevelse i naturen som primitivt folk.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
5. klasse
6. klasse
Fag
Dansk
Historie
Idræt
Kristendomskundskab
Max. antal børn
Ca. 25
Varighed
Fordelingen mellem ude og inde kan være 6 lektioner inde og 4-6 lektioner udendørs, fordelt over fire dage.
Gratis
Hvor?

Forløbet foregår på egen hånd

.
0

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Lærer/ udeskole-vejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk

Se alle forløb fra

Udeskoleforløb

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.