Udeskole – SAMMENSATTE ORD, FORHOLDSORD OG BEVÆGELSE I UNDERVISNINGEN

Kontakt forløb her

Forløbet Udeskole – SAMMENSATTE ORD, FORHOLDSORD OG BEVÆGELSE I UNDERVISNINGEN kan kontaktes via

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk

At arbejde med grammatik i en skriftlig, mundtlig og kropslig sammenhæng gennem inddragelse af uderummet og bevægelse, hvilket giver eleverne mulighed for at sætte billeder på egen oplevet læring og dermed mulighed for at huske læringen bedre. Samtidig vil inddragelse af uderummet ofte skabe motivation hos eleverne i forhold til medtænkning af den oplevede læring i den fagfaglige opgave stillet af underviseren.

Opgaven kan bruges i et kortere eller længere skriveforløb, hvor hensigten er at hjælpe eleverne med idéer til, hvad de skal skrive om og hvordan.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Dansk
Engelsk
Tysk
Max. antal børn
En klasse
Varighed
• 1-4 lektioner. Tidsforbruget vil helt naturligt variere, da denne opgave kan stilles inden for de fleste tidsrammer.
Gratis
Hvor?

Forløbet foregår på egen hånd

.
0

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk

Se alle forløb fra

Udeskoleforløb

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.