Udeskole – BEGYNDER ENGELSK 1.- 3. KLASSE

Kontakt forløb her

Forløbet Udeskole – BEGYNDER ENGELSK 1.- 3. KLASSE kan kontaktes via

Kontaktperson
Ulrik Engkær Hansen

Lærer/naturfagsvejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse uleh@fredensborg.dk

Engelsk

Formålet med dette forløb er at give eleverne mulighed for selv at vælge det, de vil tale om, ud fra deres egen oplevelse/forståelse. I begynder engelsk handler det om, at eleven motiveres til at være7 blive nysgerrig på, hvad ting og steder hedder, og hvordan disse ord udtales og bruges i en samtale.

Engelsk/dansk

Eleverne skal skærpe opmærksomheden omkring det enkelte bogstav, både i forhold til form og lyd. Ved at bevæge sig rundt i et område og finde ting, steder, personer m.m., der begynder med det pågældende bogstav, sættes der flere billeder til bogstavet, og eleverne har nemmere ved at huske dem senere.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
1. klasse
2. klasse
3. klasse
Fag
Engelsk
Max. antal børn
Ca. 25 elever
Varighed
2-6 lektioner
Materialer til forløbet
Gratis
Hvor?

Forløbet foregår på egen hånd

.
0

Kontaktperson
Ulrik Engkær Hansen

Lærer/naturfagsvejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse uleh@fredensborg.dk

Se alle forløb fra

Udeskoleforløb

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.