Seneste tilbud

Skoven fra Oven - Skoletjenesten Pederstrup

pindsvin.jpg

Lad eleverne blive inspireret af den nære natur og skrive deres egne formdigte. Forløbet tager udgangspunkt i bogen Skoven Fra Oven af Karen Filskov. Vigår på opdagelse og tager billeder af dyr og planter der inspirerer. Ud fra billederne skriver eleverne formdigte på billedplancher, som klassen får med hjem så I kan lave jeres egen udstilling.

Mere info

Christina Harting

christina2.jpg

Ring på 44 77 28 62 eller skriv til mig på cjh@balk.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Ballerup Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud