Seneste forløb

LEVEBRØD - SKIK OG BRØD

rorbye-martinus-1848-hostarbejde-paa-en-mark

På gården har kvinderne netop bagt brød. Brødet skal holde en måned. Til bagningen hører både ritualer, tro og overtro. At bage er en vigtig sag for både Gud og hvermand.

Tag eleverne med tilbage til 1800-tallets landboliv, kom tæt på ritualerne og tag del i festen, når vi undersøger brødets rolle i landbosamfundet. Undervejs smager vi på datidens brød, finder spor fra romantikken og sammenligner med vor tid.

Mere info

CHRISTINA HARTING

Ring på 44 77 28 62 eller skriv til mig på cjh@balk.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Ballerup Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb