Seneste tilbud

Guidet fælleslæsning

2 - Guidet fælleslæsning - lille foto æble bøger.jpg

8.- 9. klasse (klassen deles i 2 hold)

Fag: Dansk

Indhold: Læsegruppeguiden (bibliotekaren) læser først en novelle højt med pauser undervejs, hvor eleverne guides til dialoger om hvordan de oplever teksten og hvilke associationer de får. Der gives ikke endegyldige svar, men skabes rum til at opleve og sanse teksterne i forhold til eget liv og reflektere over ord, stemninger og fiktive personers handlinger.  Metoden er også kendt under navne som ”Shared Reading” og ”Litteraturcoaching”.

Tilbuddet foregår Ballerup Bibliotek, Kulturhus Måløv eller Skovlunde Kulturhus

Mere info

Kontakt

Christina Harting

christina2.jpg

Ring på 44 77 28 62 eller skriv til mig på cjh@balk.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Ballerup Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud