Skolens Venner  2 forløb

Blindes Arbejde

Blindes Arbejde er en knap 100 årig social-økonomisk virksomhed, der ansætter blinde og svagsynede, hvor der produceres børster og koste efter traditionelle håndværksmetoder. Stolefletning er også et af arbejdsområderne. Et besøg kunne sagtens være relevant i.f.t faget Håndværk og design, men også i forhold til det dannelsesmæssige arbejde med forståelse og empati overfor medborgere med særlige udfordringer.

Se gerne meget mere på hjemmesiden: http://www.blindesarbejde.dk

Kristin Espedal (direktør)

• Fagpersoner
    • 4. klasse
    • 5. klasse
    • 6. klasse
    • 7. klasse
    • 8. klasse
    • 9. klasse
  • blind-149749_960_720.png

Lene Schultz Hansen

Hvordan er livet som blind? Som svagtseende? Hvad kan vi? Hvorfor siger vi "Vi ses" eller "se dig for", når vi ikke kan se?

Jeg er forælder på Blovstrød Skole og selv svagtseende, og til et arrangement kommer jeg med en helt blind, der har førerhund med. Vi fortæller om hvad man skal gøre, ikke skal gøre og kan gøre for at hjælpe en der går med den lange hvide stok eller førerhund, samt viser lidt hjælpemidler frem hvis det ønskes.

• 0. klasse
    • 1. klasse