Skolen skal ud i virkeligheden, og virkeligheden skal ind i skolen

Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne, både i teori og praksis. Skolenivirkeligheden.dk er en landsdækkende uafhængig non-profit portal, der gør det nemt at finde et forløb, en oplevelse eller en inspirationskilde, der passer ind i de fleste udeskoleforløb. Lige fra at lave sin egen køkkenhave til hvorfor man betaler skat, eller til hvordan man får bevægelse ind i skoledagen.

VIL DU VÆRE ET FORLØB?

Skolenivirkeligheden.dk er udviklet af Fredensborg Kommune og er en uafhængig non-profit portal. I 2015 inviterede vi alle andre danske kommuner til at være med i fællesskabet. Skolenivirkeligheden.dk er Danmarks største Åben Skole portal til grundskolen. Vi arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb, eller vil I som kommune gerne være en del af skolenivirkeligheden.dk netværket med egen side der indeholder lokale foirløb, så hører vi meget gerne fra dig.

FORDELSKOMMUNE

Som fordelskommune har man mulighed for at selv at vælge, hvilke forløb der skal være på ens kommunale side. Man har mulighed for selv at vælge sine kategorier, og man har mulighed for at oprette og redigere egne lokale forløb, som i høj grad er det, lærere og pædagoger efterspørger. Desuden indgår man i et netværk, hvor vi udveksler erfaringer, idéer og udviklingsmuligheder. Kontakt Thomas Rasmussen på 9132 5831 eller på thras@fredensborg.dk, hvis I som kommune ønsker at blive fordelskommune på skolenivirkeligheden.dk. Som fordelskommune følger også et gratis medlemsskab af dagtilbudivirkeligheden.dk med de samme fordele, som I har på skolenivirkeligheden.dk.

IKKE FORDELSKOMMUNE

Som ikke fordelskommune kan man se de Åben Skole tilbud, som findes i hele den region, kommunen ligger i. Skolenivirkeligheden.dk lægger forløb op her, der er store nok til at dække hele regionen i hele landet. Lokale forløb kan også selv oprette sig som enten regionalt forløb eller som lokalt forløb i den kommune, hvor de hører hjemme. Det er skolenivirkeligheden.dk’s overordnede administrator, der til enhver tid vurderer, om forløbet er relevant for skolenivirkeligheden.dk’s brugere i de kommuner der ikke er fordelskommune.

Kontakt Thomas Rasmussen på 9132 5831 eller på thras@fredensborg.dk, hvis I som kommune ønsker at blive fordelskommune på skolenivirkeligheden.dk.

MORTEN AKSGLÆDE
Kontakt
MORTEN AKSGLÆDE

Ring eller send en mail til Morten Aksglæde, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller gode idéer til Allerød Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også ham du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.