Nivaagaards Malerisamling - Stil skarpt på kunsten

Sara Worm Tighe
    Undervisning- og udviklingsansvarlig

mellemtrin skoletjeneste .jpg

Med en kikkert i hånden går vi på opdagelse i museets værker. Gennem lege og øvelser stiller vi skarpt på detaljerne og fortællingerne i malerierne. Eleverne får trænet at sætte ord på deres oplevelser og bliver introduceret til billedanalytiske værktøjer.

GRATIS FORLØB

Forløb er gratis for skoler i Fredensborg Kommune. For andre er prisen 300 kr. for 1 time og 450 kr. for forløb på 2 timer.

Årstid

Hele Året

• 4. klasse
    • 5. klasse
    • 6. klasse
    • Billedkunst
    • Elevernes alsidige udvikling
    Læringsmål

Undervisningen på Nivaagaards Malerisamling ønsker at stimulere og styrke elevernes evne til at kunne forholde sig analyserende og diskuterende til kunst. Eleverne får trænet at sætte ord på deres oplevelser, de får værktøjer til at ”åbne” billeder op, og de får viden og indsigt på en inkluderende, legende og sanselig måde.

Forløbets hjemmeside