Nivaagaards Malerisamling - Detaljen fortæller

Sara Worm Tighe
    Undervisning- og udviklingsansvarlig

Indskolingen skoletjeneste .JPG

Ved hjælp af dialog, lege og praktiske øvelser har vi fokus på de mange detaljer og fortællinger, som gemmer sig i malerierne. Her er elevernes fantasi og ideer det vigtigste værktøj, og de får mulighed for at tale, tegne og skrive om, hvad de ser. I forløbet vil der også blive lagt vægt på at introducere eleverne for, hvad det vil sige at gå på museum.

GRATIS FORLØB

Forløb er gratis for skoler i Fredensborg Kommune. For andre er prisen 300 kr. for 1 time og 450 kr. for forløb på 2 timer.

Årstid

Hele Året

• 0. klasse
    • 1. klasse
    • 2. klasse
    • 3. klasse
    • Billedkunst
    • Elevernes alsidige udvikling
    Læringsmål

Undervisningen på Nivaagaards Malerisamling ønsker at stimulere og styrke elevernes evne til at kunne forholde sig analyserende og diskuterende til kunst. Eleverne får trænet at sætte ord på deres oplevelser, de får værktøjer til at ”åbne” billeder op, og de får viden og indsigt på en inkluderende, legende og sanselig måde.

Forløbets hjemmeside