Seneste forløb

Kvickly - Erhvervs- og arbejdskendskab

LogoKvickly.jpg

Kvickly i Allerød er medlemsejet og i høj grad lokalt forankret.Vi gør meget for, i samarbejde med andre lokale virksomheder, at støtte op om aktiviteter i Allerød. Vi tager gerne mod jeres klasse til en rundvisning i og om vores arbejdsplads og det at være medarbejder hos os. Vi kan også komme ud til jer på skolen og fortælle om vores spændende arbejdsplads.

Mere info

MORTEN AKSGLÆDE

Ring eller send en mail til Morten Aksglæde, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller gode idéer til Allerød Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også ham du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb