Seneste tilbud

En sjov workshop om iværksætteri - Allerød Kommune

ide.jpg

Hør om al den gratis og gode hjælp, du kan få, hvis du engang vil starte din egen virksomhed. Og deltag i en sjov workshop med dine klassekammerater, hvor I skal skabe jeres egen forretning.
For udskolingsklasser i Allerød Kommune

Mere info

Morten Aksglæde

FotoMAKrogerup.jpeg

Ring eller send en mail til Morten Aksglæde, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller gode idéer til Allerød Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også ham du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Flere kontaktinformationer

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud