Vi har 12 Erhverv forløb

• Erhvervspraktik_1.png

LO - Faglært til Fremtiden: Målrettet erhvervspraktik i udskolingen

Projektet Faglært til Fremtiden har udviklet vejledningsmaterialet ”Flere Veje til Praktik”. Materialet skal inspirere til, at flere elever kommer i praktikforløb, som er sammenhængende og målrettede den enkelte elev og hvor de aktiveres igennem forberedelse, gennemførelse og efterbearbejdning af deres forløb. Flere Veje til Praktik dækker over arbejdet med målrettet erhvervspraktik i udskolingen og rummer således 5 eksemplariske forløb for afvikling af erhvervspraktik i 8. klasse.

• 4VEJE_Afprøvning.jpg

LO - Faglært til Fremtiden: Undervisningsbaseret vejledning til U&J for 6.- 7. kl.

Vi har udviklet et undervisningsbaseret vejledningsforløb kaldet 4 VEJE. Forløbet skal på legende og levende vis introducerer eleverne til erhvervsuddannelserne og de jobmuligheder, de kan føre til. De skal lære om vejene i både uddannelse og job – men uden at sætte fokus på valget. Filosofien bag undervisningsmaterialet er, at de unge skal involveres og opmuntres til at være nysgerrige. Eleverne skal lære at sætte viden fra fagene i folkeskolen og fritiden ind i en kontekst, der omhandler job og uddannelse, og herigennem styrke deres valgkompetencer.

• ide.jpg

En sjov workshop om iværksætteri - Allerød Kommune

Hør om al den gratis og gode hjælp, du kan få, hvis du engang vil starte din egen virksomhed. Og deltag i en sjov workshop med dine klassekammerater, hvor I skal skabe jeres egen forretning.
    For udskolingsklasser i Allerød Kommune

• Ungdomsuddannelser
  • Besøg en produktionsgård - Freerslev Kotel

Besøg Freerslev Kotel, som er et produktionslandbrug i Gørløse. Lær om produktion af oksekød, fødevarer og oplev livet på en gård.

• 0. klasse
    • 1. klasse
    • 2. klasse
    • 3. klasse
  • Svanholm fællesfoto.jpg

Svanholm Gods

Rundvisning på Svanholm, der drives økologisk af 85 voksne og 46 børn. Et gods med fælleskøkken, boliger, arbejdspladser, cafe, gårdbutik, landbrug, marker, kostald, klappegeder, drivhuse, børnehuse, skove, vindmølle, solceller, eget spildevandsrensning, 40 biler, 17 traktorer, gravhøje, historiske bygninger og masser af liv. Rundvisning kan tilrettelægges med fokus på egne ønsker.

BETALINGSFORLØB

• Værksted.jpg

Tømrer & Snedkerfirma Christian Bjerregaard Aps.

Hvad skal jeg bruge det til?

Hos os kan dine elever få et indblik i, hvilke af de fag eleverne lærer om i skolen, bruges hos en tømrer og snedker.

Kom på et lærerigt besøg, der sætter skolefagene i et relevant fagligt perspektiv.

• Frilunds.jpg

Industrisamarbejdet - Frilunds Værksted

I dette forløb vil I opleve, hvordan et stykke metal kan bearbejdes til den ønskede form: fra idé til 3D-tegning og videre til færdigt produkt.

• Elos_medtech.png

Industrisamarbejdet - Elos Medtech Pinol

• Tmrer-_og_Snedkermester_Brge_Nielsen_AS_-_logo.png

Dansk Byggeri - Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen A/S

Når man skal lave nye tilbygninger, som for eksempel en overdækket terrasse eller et skur, stilles der store krav til bygningens konstruktion og holdbarhed. Ofte anvender man trækonstruktioner, da der er færre omkostninger forbundet med disse, og så kan træet nemt beskæres og monteres efter ethvert ønske.

• AH_metal.jpg

Industrisamarbejdet - AH Metal Solutions A/S

I dette forløb vil eleverne opleve, hvordan et stykke metal kan udstanses til den ønskede form: fra ide til 3D-tegning og videre til færdigt produkt.