Seneste tilbud

Arkitektur og det gode liv

Fokus på arkitektur og de miljøer vi færdes i.

Syddjurs Kommune uddeler en Arkitektur- og Bevaringspris hvert år. Komiteen for prisuddelingen vil gerne have de ældste elever i folkeskolen med til at foreslå de bedste emner, der skal konkurrere om prisen.

Anna Søgaard Nielsen, arkitekt MAA og bygherrerådgiver vil give en introduktion til at se, til at opleve og til at mærke efter: Hvad er god arkitektur?

Mere info

Niels Bo Nielsen

nbn.jpg

Jeg er Civilsamfundskoordinator i Syddjurs Kommune, Udvikling. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til Skolen i Virkeligheden eller ønsker at blive et tilbud på portalen. Du kan ringe til mig på 21 27 16 40 eller sende en mail på nibn@syddjurs.dk

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud