Seneste tilbud

KUNSTkammerater - wokshop m. kunstner Rune Fjord

IMG_0530.jpg

I workshoppen arbejder eleverne med kunst og borddækning i forskellige materialer, farver, ord og rumlige konstruktioner. Skal der dækkes op til konflikt, glæde eller ballade? Vi arbejder med ”samtalestykker”, små kunstneriske genstande, der i 1700-tallet blev brugt for at undgå pinlig tavshed ved bordet. Brug forløbet tværfagligt og sæt fokus på kunstneriske processer, materialelære, rumlig forståelse og kommunikation.

Mere info

Jette Bruun Eriksen

contact-icon-17.png

Ring på 29 34 68 15 eller skriv til mig på Jettb@slagelse.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Fredensborg Kommunes Skolen i Virkeligheden side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud