Seneste tilbud

Allerød Bibliotek - Kursus i kildekritik/fake news

FNguide-400.jpg

Allerød Biblioteker tilbyder undervisning for 8. årgang i kildekritik/fake news. Derudover kan vi tilbyde at eleverne oprettes som lånere, og give en rundvisning på Allerød Bibliotek. Hvis I kommer i forbindelse med projektopgaven i 8. klasse, kan vi desuden hjælpe med at finde litteratur mm.

Mere info

Sune & Morten

IMG_8539.jpg

Ring eller send en mail til Sune Boye Riis eller Morten Aksglæde, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller gode idéer til Allerød Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også os du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Flere kontaktinformationer

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud