Seneste tilbud

Besøg en venskabsby med klassen – og få tilskud

rejselegat.jpg

Der kan skabes venskaber for livet, når skoleklasser besøger en af Fredensborg Kommunes seks venskabsbyer i Europa. Du og dine elever kan få tilskud til rejser og besøg gennem Venskabsbykomiteens tilskudsordning.

Mere info

Thomas Rasmussen

thomasrasmussen.jpg

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thras@fredensborg.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Fredensborg Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud