Rend og hop med Oliver og Ida

Kontakt

Forløbet Rend og hop med Oliver og Ida kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Børn erobrer verden gennem krop og bevægelse, og de har brug for rammer og tid til at udvikle de motoriske færdigheder. Motorisk veludviklede børn har lettere ved at indgå i sociale fællesskaber end børn med motoriske vanskeligheder, da de kan deltage i lege med andre børn uden at skulle bruge al koncentration på at holde styr på kroppen. 

Derudover fremmer en veludviklet motorik lysten til at deltage i de fysiske lege, som udvikler børns styrke, udholdenhed og bevægelighed. Børn, der har en sikker motorik, har også et godt fundament for indlæring, da de bedre kan koncentrere sig, hvis de ikke skal kæmpe med en træt ryg eller at falde ned fra stolen.

En god motorik kræver, at børnene er aktive og stimuleres med alsidige bevægelser, og du kan få tilsendt vores gratis inspirationsmateriale på vores hjemmeside. 

Rend og hop med Oliver og Ida tilbyder kursusforløb for dagplejere og det pædagogiske personale i dagtilbudene. Forløbene handler dels om at undersøge, hvor i dagligdagen I kan inddrage mere bevægelse i de allerede eksisterende rutiner både i pasningen og derhjemme. Derfor involverer et forløb så vidt muligt også forældre, da børn spejler sig i den bevægelseskultur, der er en del af deres hverdag.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
Børnehaver & Dagtilbud
Fag
Idræt
Pris
Inspirationsmateriale (kort med ideer til leg og bevægelser) er gratis. Kursusforløbene er betalte
Gratis
Rend og hop med Oliver og Ida
Hvor?

I dagtilbuddet, legestuen, børnehaven, personalemødet, motorikdag med forældre eller lignende. Vi tilpasser vores besøg til jeres hverdag.

Telefonnummer

23 20 46 26

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

dorthe@kfumid.dk

Kontaktperson

Dorthe Uhd Nissen
Projektleder

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.