Træklatring – Oplev skoven lidt fra oven

Kontakt

Forløbet Træklatring – Oplev skoven lidt fra oven kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Træklatring er en naturoplevelse blandet med adrenalin, overskridelse af egne grænser, fysisk udfoldelse, tillid til klassekammerater. Ved træklatring er man sikret med godkendt klatreudstyr og vejledning under hele aktiviteten.

Træklatring vil oftest være kombineret med andre friluftsaktiviteter for at undgå ventetid. Det kunne være mad over bål, O-løb, udeundervisningsaktiviteter, samarbejdsøvelser, skovfitness m.m.

Træklatring kan være den klassiske klatring med topsikring i nogle af de høje træer i Gribskov, hvor klatreren er sikret i toppen af træet. Det kan også være rebklatring, hvor man vha. teknik og udstyr klatrer op ad rebet.

Der er også mulighed for rebbaner af forskellig udfordringsgrad og højde, eller forskellige slags avancerede gynger i træerne.

Træklatring kan kombineres med andre aktiviteter som læreren selv skal stå for. Der er mulighed for vejledning og lån af udstyr i "Mobil Grejbank". Det er muligt at afholde et møde/telefonsamtale forinden, hvor vi sammen aftaler dagen ud fra stedets muligheder, og elevernes forudsætninger.

Thomas Lindum har stor erfaring i arbejdet med børn og friluftsliv, og i at skabe gode rammer for trivsel, læring og oplevelser i naturen. Som kontaktperson for forløbet i træklatring og mange andre forløb med udstyr fra "Mobil Grejbank", kan han i samarbejde med lærere og pædagoger, hjælpe med at udvikle og inspirere læreplaner med udgangspunkt i naturen. 

Tidspunkt
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Målgruppe
Lærere & Pædagoger
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Idræt
Natur og teknologi
Pris
Gratis for skoler, institutioner og foreninger i Gribskov Kommune
Gratis
Hvor?

Gode klatresteder; Kulsvierhytten, Gantekrogssøen – Mårum St, Kagerup St, Valby Hegn.

Webside

Se vores FB for mere information

E-mailadresse

thlin@gribskov.dk

Kontaktperson

Thomas Lindum
Friluftsvejleder og Træklatreinstruktør

Ansat som friluftsvejleder og projektleder af "Mobil Grejbank" i Gribskov Kommune.

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.