Rapworkshop "Claim din kulturarv"

• Hvor?

På jeres skole

20958980

diana@rapolitics.org

Diana Wehbi
    Rapolitics

Er hjulet på en kontorstol særligt dansk? Og hvad med Kaj og Andrea, Den Lille Havfrue og Holger Danske i operaform? Er de inkarneret dansk kulturarv?

Undervisningsforløbet Claim Din Kulturarv rejser spørgsmål om dansk kulturarv og identitet. Gennem rapworkshops og undervisningsmaterialer tilbyder forløbet en ny og anderledes oplevelse af en række værker fra Danmarks kulturkanon.

Eleverne bliver udfordret til at reflektere, debattere og udtrykke sig om deres egen kulturelle ophav. De bliver hørt i debatten om, hvad dansk kulturarv er, og de bliver bevidste om deres eget ståsted og holdning til kulturarven.

Forløbet indebærer: Forberedelse i klassen, rapworkshop og efterbearbejdelse i klassen.

På rapworkshoppen vil rap coaches udfordre eleverne til at udtrykke sig om deres egen personlige kulturarv gennem rap. De vil facilitere, at eleverne omsætter diskussioner og holdninger til rim og rytme, og til slut at de præsenterer deres rap for hinanden.

Som efterbearbejdning lægger forløbet op til, at eleverne sammensætter deres egen kulturkanon og claimer deres kulturarv.

Hele undervisningsforløbet er tilrettelagt sådan, at eleverne oplever progression fra at være kulturbærere, kulturforbrugere og til slut kulturskabere

BETALINGSFORLØB

Kontakt for pris diana@rapolitics.org