Design et værelse – matematik i farver

Kontakt virksomheden

Inden du ringer til virksomheden, anbefaler vi, at du læser lærervejledningen. Her har vi samlet en kort tjekliste over, hvad der er godt at aftale med virksomheden, inden I besøger dem.
Kommer du ikke igennem over telefonen, kan du skrive til virksomheden her:

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Undervisningsforløbet består af undervisning på skolen, et besøg på en bygningsmaleruddannelse og undervisning på skolen igen. Det giver eleverne et hands-on indtryk af, hvordan det, de lærer i fagene, bruges hver dag i verden omkring dem. Forløbet er udviklet, så det opfylder Fælles Mål i matematik og håndværk/design, samt Uddannelse og job.

Besøget på bygningsmaleruddannelsen varer omkring 3 timer. Du kan finde forslag til forløbet og besøgets indhold i lærervejledningen

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
5. klasse
6. klasse
7. klasse
Fag
Håndværk og Design
Matematik
Materialer til forløbet
Gratis
Hvor?

Bygningsmaleruddannelsen på College360

Bredhøjvej 8
8600 Silkeborg

E-mailadresse

bea@da.dk

Kontaktperson
Bettina Andersen

Åben Virksomhed
bea@da.dk

Spørgsmål til det faglige indhold

Kontakt os her

En del af undervisningsforløbet

Design et værelse – matematik i farver

(Forløb fra "Åben Virksomhed")
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.