Besøg af Ung til Ung korps - Seksual Undervisning

cfu-sundhed@ucsyd.dk

ucsyd cfu.jpg

Cfu Sundhed og trivsel

Når klassen har besøg af Ung til Ung (to lektioner), bliver læreren bedt om at forlade klassen, hvorefter Ung til Ung overtager undervisningen. Dette skaber et helt særligt rum, hvor den dialog og de spørgsmål, eleverne ikke stiller deres undervisere og sundhedsplejersken, kommer i spil.

Ung til Ung er først og fremmest eksperter i selv at være unge og i at bryde tabuet om at tale om seksualitet med ligestillede.

Udskolingsklasserne kan få besøg af Ung til Ung en eller flere gange i deres udskolingsforløb. Selvom rammen er den samme, er to besøg aldrig ens, da klassens behov og interesser sætter dagsordenen.

Tilbuddet skal ses som et supplement til sundhedsplejerskens besøg, ikke en erstatning.

Ved ønske om besøg i klassen; kontakt  CFU Sundhed og trivsel.

GRATIS FORLØB

Årstid