Seneste tilbud

Giv børnene en NATURLIG oplevelse

IMG_8709.JPG

Et møde med jægerforeningens naturformidling giver rig mulighed for at bringe alle sanser i spil, vi både ser, rører, lytter og smager. Et gennemgående element i vores formidlinger at inddrage eleverne, så de får en forståelse for naturen, så alle får lyst til at passe på den. Jeg kommer gerne til jeres institution eller I kan komme til mig på mit jagtrevir i Langebæk Vesterskov.

Mere info

Trine Mansa

contact-icon-17.png

Ring på 21 37 62 55 eller skriv til mig på trin6680@stevnsskolerne.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Stevns Kommunes Skolen i Virkeligheden side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud