Tekstiler og design

Kontakt virksomheden

Inden du ringer til virksomheden, anbefaler vi, at du læser lærervejledningen. Her har vi samlet en kort tjekliste over, hvad der er godt at aftale med virksomheden, inden I besøger dem.
Kommer du ikke igennem over telefonen, kan du skrive til virksomheden her:

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Det Kongelige Teater er fuldt booket i øjeblikket. Kontakt os, hvis du vil høre om mulighederne for at besøge en tekstilvirksomhed.

Undervisningsforløbet består af undervisning på skolen, et virksomhedsbesøg og undervisning og tilbage på skolen igen. Det giver eleverne et hands-on indtryk af, hvordan det, de lærer i faget, hver dag bruges i verden omkring dem. Forløbet er udviklet, så det opfylder Fælles Mål i håndværk og design samt Uddannelse og job.

Et virksomhedsbesøg varer omkring 1,5 time. Du kan finde forslag til forløbet og besøgets indhold i lærervejledningen.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
Fag
Håndværk og Design
Materialer til forløbet
Gratis
Hvor?

Det Kongelige Teater

Kongens Nytorv 9
1055 København K

E-mailadresse

bea@da.dk

Kontaktperson

Kontakt virksomheden for at lave en aftale om besøg:

Åben Virksomhed
Bettina Andersen

bea@da.dk

 

Spørgsmål til det faglige indhold

Kontakt os her

En del af undervisningsforløbet

Tekstiler og design

(Forløb fra "Åben Virksomhed")
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.