Søfart for de mindste på Fregatten Jylland

Kontakt

Forløbet Søfart for de mindste på Fregatten Jylland kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Fregattens dygtige rundvisere sørger for en sjov rundvisning, som har en skattejagt inkluderet.

Eleverne skal undervejs finde de seks nøgler, der kan åbne dødemandskisten. Nøglerne kan kun findes ved at lytte godt efter i fortællingerne.

Anbefalet alder: 6-12 år

Hele Året
Børnehaver & Dagtilbud
Idræt
60 Kr. pr. person
Hvor?

Fregatten Jylland

S. A. Jensens Vej 4
8400 Ebeltoft

Webside

Forløbets hjemmeside

Info@fregatten-jylland.dk

Anne Kammer
Cand. Mag i historie
Formidlingskoordinator
Info@fregatten-jylland.dk

Se alle forløb fra

Fregatten Jylland

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.