Lær med Nationalpark Mols Bjerge

Kontakt

Forløbet Lær med Nationalpark Mols Bjerge kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Tværfaglige undervisningsforløb inddelt i 5 grupper:
• Introopgaver om nationalparken
• Det vilde liv. Om flora og fauna
• På istidens holdeplads. Om landskabsdannelse og geologi
• Livet i nationalparken – før
• Livet i nationalparken – nu

Alle undervisningsforløb er lavet færdige med nødvendige links, arbejdsark til eleverne, faktaark til underviseren, beskrivelse af forløbet og Forenklede Fælles Mål.

Hele Året
Biologi
Fysik og kemi
Håndværk og Design
Idræt
Madkundskab
Natur og teknologi
Naturgeografi
Samfundsfag
Hvor?

Nationalpark sekretariatet

Grenåvej 12
8410 Rønde

Webside

Nationalparkens undervisningsportal

krher@danmarksnationalparker.dk

Kristian Herget ude og snorkeldykke - tag klassen med og prøv det. Vi har alt nødvendigt udstyr.

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.