KONTAKT


Vi er her for at gøre det lettere for dig. Skolenivirkeligheden.dk skal gøre det nemt, overskueligt, og inspirerende at finde aktiviteter og samarbejde med andre uden for skolen. Som lærer eller pædagog skal du kunne finde tilbud, der passer til din årsplan, dine læringsmål, og dine projekter. Du skal også have mulighed for, at blive inspireret. 


Skolen i virkeligheden bor på Naturcentret Nyruphus. Her kan du møde nogen af folkene bag. Vi er optagede af, at skabe de øjeblikke, som vi alle husker fra skolen – de dage, hvor eleverne udbryder: ahhh, det er det, som jeg skal bruge det til. Der er fyldt med lærere og elever på matriklen og forstyr os gerne – kig forbi, vi glæder os til at møde dig. 


Skolen i virkeligheden er også en portal og et konkret bevis på, at der samarbejdes på kryds og tværs om alt fra muslingefarme til dansematematik, fjer, fly og forsyninger, lampedesign og tennisturneringer – og meget, meget mere.  Hvis du selv har et samarbejde, som du gerne vil dele med andre lærere, kan vi hjælpe dig med at oprette tilbuddet. 

 

THOMAS 1.jpg


Ring til Thomas Nielsen, hvis du har spørgsmål eller vil oprette et tilbud. Telefon: 49224444 eller mail: tni08@helsingor.dk

 

 

Besøg os på:

Naturcentret Nyruphus og Skolen i Virkeligheden
Kongevejen 270
3060 Espergærde

 

Vi ses