Skolebesøg på Sydhavns Genbrugscenter

Kontakt forløb her

Et forløb hos ARC vil være med til at styrke elevernes naturfaglige dannelse og understøtte flere af folkeskolens læringsmål.

Vi har delt forløbene ind i klassetrin således, at samme klasse kan besøge Sydhavn Genbrugscenter tre gange i løbet af 0.-6. klasse og gradvist lære mere om affald, sortering og ressourcer. Forløbene kan dog også sagtens stå alene, f.eks. som en del af en emneuge om affald.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
Lærere & Pædagoger
0. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
Fag
Natur og teknologi
Samfundsfag
Max. antal børn
28
Varighed
2 timer
Gratis
Hvor?

Sydhavnens Genbrugscenter

Bådehavnsgade 50
2450 København SV

Telefonnummer

32689300

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

visit@a-r-c.dk

Kontaktperson

Alle ARCs læringsforløb bliver faciliteret af en eler flere af ARCs formidlere

Se alle forløb fra

ARC

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.