Her er alle vores 22 forløb

• gribskovel.png

Elforbrug og energirigtige skoler

Få besøg af en elinstallatør fra Gribskov El ApS og få en gennemgang af skolens elforbrug. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om elforbrug og energirigtige bygninger, og nærmere hvordan en skole kan energioptimeres. Besøget giver eleverne indblik i forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2.

Tilbud fra Åben Virksomhed

• Skærmbillede 2015-10-19 kl. 22.23.13.png

Koncert med Gilleleje By- og Juniororkester

"En tur rundt i musikkens oprindelse med blanding af musikalsk oplevelse og fortælling" - Lyder det interessant? Så er vores tilbud lige noget for jer. Vi mener at kultur er for alle, og at det er mere interssant og tilgængeligt, når det bliver demonstreret af et levende orkester.

• Prøv kræfter med Erhvervsuddannelser_Hillerød Handelsskole.jpg

Prøv kræfter med Erhvervsuddannelserne

Prøv at designe en musikfestival og se hvilke erhvervsfaglige kompetencer, der er nødvendige for at løse opgaven.

• Få Hillerød Handelsskole på besøg

Book en elev fra Handelsskolen til at undervise i udskolingen.

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

BETALINGSFORLØB

• J. F. Willumsens Museum

J.F. Willumsens Museum tilbyder forskellige undervisningsforløb for dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser. Med afsæt i samlingen eller de skiftende særudstillinger skaber museet aldersdifferentieret undervisningstilbud, hvor kunsten formidles målrettet til børn og unge.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Besøg en produktionsgård - Freerslev Kotel

Besøg Freerslev Kotel, som er et produktionslandbrug i Gørløse. Lær om produktion af oksekød, fødevarer og oplev livet på en gård.

• ØRESUNDSAKVARIET

Kom helt tæt på dyrelivet i Øresund. På Øresundsakvariet kan I komme til at trykke hånd med en taskekrabbe eller tage med ud og fange dyr i Kronborgbugten. I kan også komme ud og snorkle eller komme på tur med vores 12 personers speedbåd.

BETALINGSFORLØB

• TreeClimbing04.jpg

Inspirationskursus til Bevægelse og Udeundervisning

Undervisning af børn og unge kan med stor fordel rykkes ud i naturen - og hertil kan du få hjælp og inspiration fra kommunens dygtige fagfolk indenfor udeliv og bevægelse. Kontakt os for udvikling af et kursus, der passer lige præcis til dig og din undervisning.

• sten.jpeg

Sten og istid - Om forskellige stenarter og hvordan de er havnet på stranden

Undervisningen kan bruges som et led i et forløb om sten og istid, og geologi mere generelt, f. eks. som indledende inspirationsdag til emnet. Vi arbejder i løbet af en hel skoledag både i teori og praksis med stentyper, ledeblokke, og hvordan den seneste istid har skabt vores land og landskab.