TILBAGE

SPÆNDENDE FORLØB OM KLIMA OG VARMEFORSYNING

 • Hvor?

  På jeres skole

  Telefonnummer

  20844923

  E-mailadresse

  cav@energitjenesten.dk

  Kontaktperson

  Carsten Vejborg

  Tlf: 20844923
  Mail: cav@energitjenesten.dk

  klima-co2-8446.png

  Aldrig har der været så meget fokus på klimaet, som der er nu. Klimaforandringerne og deres betydning for klodens fremtid diskuteres alle vegne og hele tiden. Derfor har Fredensborg Kommune og Energitjenesten lavet et forløb, hvor eleverne i udskolingen kan få indblik i, hvordan varmeforbrug og forsyningen spiller sammen med klimaforandringerne og hvad vi kan gøre for at nedbringe CO2-udledningen herfra. 

  Menneskets påvirkning af klimaet indgår som en central problemstilling, men på en positiv og handlingsorienteret måde. Eleverne beskriver løsningsforslag i forhold til klimaændringer og global opvarmning. 


  Undervisningen giver eleverne en praktisk forståelse af ’varme’ relateret til deres dagligdag på skolen og i hjemmet. Eleverne oplever anvendelser af fysik og matematik i ’hverdagsagtige’ teknologier/tekniske løsninger. 

  Forløbet er over 4 lektioner, hvor skolens tekniske serviceleder assisterer 1 time i forbindelse med elevernes gennemgang af varmeforsyningsforholdene i bygninger og EnergiTjenesten deltager med en underviser i alle 4 lektioner.
   

  GRATIS FORLØB

  Årstid

  Hele Året

  Målgruppe
  • 7. klasse
  • 8. klasse
  • 9. klasse
  Fag
  • Matematik
  • Fysik og kemi
  Varighed

  4 lektioner

  Max. antal børn

  Ca. 25 elever

  thumb_9860_admin.png