Ud i Rummet

Kontakt forløb her

I dette forløb skal I ligesom Andreas Mogensen på en tur ud i rummet og tilbage. Dette foregår i museets rumudstilling, hvor I kan se den rumkapsel, der førte Andreas Mogensen ud til Den Internationale Rumstation. Gennem leg, dialog og undersøgelser i udstillingen skal vi blandt andet lære om hvordan en rumraket virker, hvad man laver på den internationale rumstation og hvad vægtløshed er.

Tidspunkt
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
August
September
Oktober
November
December
Målgruppe
0. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
Fag
Historie
Natur og teknologi
Pris
Pris: 500 kr. Gratis indgang - Forløb gratis for skoler i Kbh. Kommune gennem Åben Skole
Max. antal børn
28
Varighed
1 time
Betaling
Hvor?

Danmarks Tekniske Museum

Fabriksvej 25
3000 Helsingør

Telefonnummer

49 25 27 37

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

undervisning@tekniskmuseum.dk

Kontaktperson
Birgitta Præstholm
Se alle forløb fra

Teknisk Museum

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.