Vi har 58 Kreativitet forløb

• Skærmbillede 2019-09-02 kl. 14.46.33.png

Hov hov, musik for sjov

Et meget intensivt kursus, hvor I får en masse sange med hjem. Sangene er umiddelbare, hurtigt lært, og kan bruges allerede dagen efter. Sangene er fra AnneOs 3 CDere i Hov hov, musik for sjov-serien. Sangene har stort fokus på bevægelse.

• Skærmbillede 2019-08-26 kl. 12.03.39.png

Under overfladen - myter, monstre og mennesker

Folkekirkens Skoletjeneste Sydsjælland og Lolland/Falster tilbyder: Under overfladen - myter, monstre og mennesker. Bugtende søslanger, sylespidse tænder og kæmpemæssige gab. Monstre har altid spillet en rolle, når mennesket har skullet ordne og forstå den verden, som omgav dem. Eleverne skal arbejde med en række myter, som har det til fælles, at de indeholder et monster, der lever under overfladen.

• Går det hele ad helvede til? - Et projekt om frygt og håb

Folkekirkens Skoletjeneste Sydsjælland og Lolland/Falster tilbyder: Et projekt om frygt og håb. Med udgangspunkt i en nyskrevet novelle af Kenneth Bøgh Andersen inviterer projektet til en refleksion over frygten og håbets betydning for den måde, mennesker lever deres liv på. Eleverne skal arbejde med såvel dystopier og utopier som forestillinger om paradis og helvede i kristendom og islam.

• Foto til Teaterbilletter.jpg

Teatret Fair Play - DEN FØRSTE DRÅBE BLOD

Hvordan bliver en helt almindelig dansk pige fængslet som terrorist? Hvad får hende til at bekende sig til sharia og jihad? Og findes der overhovedet svar på disse spørgsmål?

• Fagpersoner
    • Ungdomsuddannelser
  • Kropssprogets ABC.png

Pernille Slot - Kropssprogets ABC

De fleste af os ved mere om vores iPhones sidste nye opdatering, end vi ved om vores eget software. Kom med bag om Kropssprogets ABC. Hvordan hjernen fungerer, hvorfor vi gør som vi gør og hvad kropssproget betyder.

• Fagpersoner
    • Ungdomsuddannelser
  • IMG_20170228_152335.jpg

1 2 3 Samtidskunst

Oplev samtidskunst helt tæt på og styrk dine elevers evne til at se, opleve og formidle visuelle udtryk i samtiden. Med 1 værk, 2 lektioner, 3 øvelser præsenteret på skolen, kan hele klassen få inspiration til at møde kunstens mange udtryk på helt egne præmisser.

• untitled.png

Ragnarock - Upcoming - er det dit band, som får succes

Er det dit band, som får succes? Sæt elevernes danskkompetencer i spil på en sjov, kreativ og inddragende måde med masser af konkurrence. Det er kun det bedste band, der vinder. Undervisningsforløb der kobles med et dilemmaspil i udstillingen.

• Svenstrup Naturskole

På Svenstrup Naturskole tilbyder vi gratis forløb til skolerne i Køge. Vi har aktiviteter, der er med til at støtte op om de Fælles Mål samt de Pædagogiske lærerplaner, og vi tilbyder at skræddersy og udvikle korte eller længere forløb i samarbejde med jer. Oplevelserne i og med naturen kan foregå på skolen eller ved nogle af de mange naturpletter i Køge nær skov, sø og hav.

• 0. klasse
    • 1. klasse
    • 2. klasse
    • 3. klasse
  • Sorg – i børnehøjde.web.jpg

Teatergrad - Interaktivt teater om "sorg"

Udviklet til jer sammen med lærere og elever fra andre skoler, en sorgramt ung og en sorgekspert. En musiker og en skuespiller tager eleverne med ind i sorgens rum, hvor der tales og ties, er vrede og kærlighed, afmagt og ensomhed, fællesskab og forståelse – og musik til at sige det, der er svært at sætte ord på.

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

• 0. klasse
    • 1. klasse