Vi har 49 Motion & bevægelse forløb

• Mediyoga kidz.jpg

Yoga for børn og unge med fokus på trivsel (Mediyoga Kidz)

Både børn og forældre lever under stress. Skoleklasserne får flere elever samtidigt med at ressourcerne til personalet bliver færre. Mediyoga Kidz giver børn og unge muligheden for at finde et stille og roligt sted inde i dem selv. Så er det altid muligt at søge dertil, ligegyldigt hvad der sker omkring dem. Forskning viser at yoga giver børn forbedret koncentration, højere stresstolerance og større selvindsigt. Det vil give positiv effekt på trivseln individuelt og i gruppen.

• Børnehaver & Dagtilbud
    • Fagpersoner
  • IMG_0569.jpeg

Amalie Jasim - Dans

Dans er et frirum, hvor hverdagens fordomme og turbulens udebliver, og hvor samarbejde fodres. Vi får sved på panden og får et indblik i kroppens alternative bevægelsesmønstre og muligheder.
    Dans kan være alt. Her vil de i grupper lære at sammensætte en koreografi gennem kreativitet og samarbejde.

• billede fægtning kopi.png

Hellerup Fægte-klub - Forløb med Fægtning

Hvis i som skole kunne tænke jer et længere forløb hvor i får lov at arbejde med kroppen igennem fægtning er HFKs skoleforløb en gylden mulighed.

• IMG_8290.JPG

Aktiv sjov og lærerig leg med kortspillet JAGT JUVELEN

Jagt Juvelen er en sjov fysisk aktiv organiseret fangeleg, hvor samarbejde og taktik er altafgørende. Der deles 2 ligeværdige hold, lægges taktik, og derefter går jagten ind på at fange modstanderholdets Juvel.

• Skærmbillede 2019-09-02 kl. 14.46.33.png

Hov hov, musik for sjov

Et meget intensivt kursus, hvor I får en masse sange med hjem. Sangene er umiddelbare, hurtigt lært, og kan bruges allerede dagen efter. Sangene er fra AnneOs 3 CDere i Hov hov, musik for sjov-serien. Sangene har stort fokus på bevægelse.

• Get Grooved - danseglæde for alle

Groove er verdens letteste dans, og den perfekte måde at få alle børn (og voksne) med i fælleskabet. Når du groover, kan du ikke gøre det forkert, og derfor er du sikker på at få succes med din dans. Det er kreativt, legende let og virkelig sjovt.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Skærmbillede 2019-08-06 kl. 22.19.45.png

Rollespilsakademiet - Valhallas prøvelser - et læringsspil

Læringsspil der introducerer børnene for den nordiske mytologi gennem en række spændende prøver.

• Kropssprogets ABC.png

Pernille Slot - Kropssprogets ABC

De fleste af os ved mere om vores iPhones sidste nye opdatering, end vi ved om vores eget software. Kom med bag om Kropssprogets ABC. Hvordan hjernen fungerer, hvorfor vi gør som vi gør og hvad kropssproget betyder.

• Fagpersoner
  • IMG_20170323_134938.jpg

Parero - Gallerivandring for unge

Styrk dine elevers kendskab til nogle af kunstscenens mange arenaer med en gallerivandring gennem København. Eleverne besøger tre vigtige spillere på den Københavnske kunstscene. Undervejs præsenteres eleverne for diskussioner om udvælgelse, værdi og betydning. Til alle der ønsker at give de unge ejerskab til kunstens mangeartede rum.

• SFO Basket.JPG

Basketball i skolen

Basketball i skolen er inkluderendene boldspil målrettet børn i indskolingen med udgangspunkt i Fælles Mål i idrætsundervisningen med temaet Boldbasis. Kompetente instruktører, Åben Skole, en bold til hvert barn (som skolen efterfølgende beholder) og kompetenceløft af lærere og pædagoger er nøgleordene i vores 6-ugers basketball forløb i idrætsundervisningen.