Børneworkshops

Kontakt forløb her

Børneliv har fire forskellige børneworkshops at vælge imellem. Fælles for dem er, at de handler om børns sundhed og foregår i øjenhøjde med børnene. Underviserne er sundhedsfaglige eller studerer til at blive det. Børnene bliver aktivt inddraget i alle dele af alle workshops.

Hjerte-lunge:
Workshoppen indeholder et læge-patientskuespil om hjerte- og lungesygdomme. Organernes funtioner illustreres med en film, der giver en rundtur igennem hjertet, aktivitet med at lytte med stetoskoper.

Mave-tarm:
Workshoppen indeholder et læge-patientskuespil om mave- og tarmsygdomme. Organernes funtioner illustreres med en film, der giver en rundtur igennem tarmen, aktivitet med at bygge et tarmsystem.

 

Begge disse workshops afsluttes med en (svine)organdissektion. Dette giver børnene mulighed for at se, hvordan vi ser ud inden i. Underviserne forklarer om organerne, puster luft i lungerne og til slut får børnene lov til at røre.

 

Øre-høre:
Workshoppen indeholder læge-patientskuespil, om bl.a. mellemørebetændese. Børnene lærer efterfølgende om ørets anatomi med et kæmpe 3D-printet øre og film herom. Derefter er der lyd-gætteleg og forsøg/leg med lydniveauer.

Psykisk Trivsel:
Workshoppen indeholder et skuespil om følelser, plenumsamtaler, film, vejrtræknings- og afspændingsøvelser m.m.. Budskabet i undervisningen er, at der er helt normalt at være ked af det, bange og trist ind imellem.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
Børnehaver & Dagtilbud
0. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
Fag
Biologi
Elevernes alsidige udvikling
Natur og teknologi
Sundheds- og Seksualundervisning
Pris
1.200 kr. ekslusiv transport. Bookes to på samme dag, er det samme pris.
Max. antal børn
30
Varighed
1 time
Betaling
Hvor?

På jeres skole

Telefonnummer

20187714

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

sk@boerneliv.org

Kontaktperson

Sara Kryger
Projektkoordinator

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.