Basketball i skolen

Kontakt

Forløbet Basketball i skolen kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

BørneBasketFonden arbejder i hele landet for at skabe flere børn i bevægelse med basketball. Altid med den lokale basketballklub som samarbejdspartner.

BørneBasketFonden har igennem de senere år leveret 6-ugers basketballforløb i op mod 500 skoleklasser, så der er stor erfaring og viden om hvordan basketball fungerer bedst som en del af idrætsundervisningen under temaet “Boldbasis”

Som noget særligt inkluderer et samarbejde med BørneBasketFonden, at alle elever får en specieldesignet basketbold, der er målrettet til de yngste elever i folkeskolen, ift. størrelse og materialer. Det giver den bedste undervisning hvor alle elever bliver inkluderet og er aktive i undervisningen, og er ofte et element skolerne ikke har mulighed for selv at kunne levere.

Skolen får lov til at beholde boldene efter endt forløb, og kan således selv fortsætte arbejdet med basketball og boldbasis

Udover 6 ugers basketballforløb, giver et samarbejde med BørneBasketFonden de involverede lærere og pædagoger et varigt kompetenceløft. Ikke blot i forhold til den læring der finder sted i selve forløbene, men også suppleret af undervisningsmaterialer (en instruktionsbog + en dvd) med øvelser som lærere og pædagoger kan tage udgangspunkt i, ift. planlægning af undervisning i basketball og boldbasis fremadrettet.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
0. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
Fag
Idræt
Pris
3.000 kr. for 6 uger inkl. 25 basketbolde og undervisningsmaterialer skolerne kan beholde
Betaling
Hvor?

Tilbuddet foregår på jeres skole

Telefonnummer

31 42 02 66

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

anja@bornebasketfonden.dk

Kontaktperson

Jens Laulund
Direktør i BørneBasketFonden

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.